Hvordan man kan finde en god massør

Dette er en guide for folk, der forsøger at finde en god medicinsk massør i århus, hovedsageligt for at få hjælp med kronisk smerte eller skade rehabilitering. Jeg forklare, hvorfor det er svært, og dele nogle triste/underlige historier omdårlig massage (alt for almindeligt, jeg er bange for). Mine anbefalinger er baseret en masse af ekspertise og direkte,experience.1 jeg vil fortælle dig hvordan du shoppe rundt for en god massage terapeut, og især en massage terapeut, der kender mindst en lille smule omkring udløse fysioterapeut århus.

Six senses yao noi

Her er hvordan man finder en god massage terapeut, dybest set:

 

  • Du skal shoppe rundt! Forvent at gennem flere massører, før du finder en for dig.
  • “High-vedligeholdelse” høfligt udtrykke dine præferencer, og hurtigt fra behandlere, der ikke reagerer respektfuldt.
  • Look for terapeuter med mindst en slags legitimationsoplysninger. Det gør ikke garantere noget, men det forbedrer odds.
  • “Medicinsk massage” skiltet er normalt et godt tegn. “Sports massage” er som regel også en bedre satsning.
  • Foretrækker terapeuter, der kender “de store røde bøger”klassisk massage tekster, som alle bedre terapeuter skal have,selv om de ikke mener, at de ikke kan lide dem (selv ateister behov at kende Bibelen).
  • Fortsat terapi, kun hvis det går godt: du bør se nogle slags fremskridt inden for 3-5 aftaler i de fleste tilfælde. Jeg givenogle tips om hvordan man kan fortælle.
  • “Træne” din terapeut til at gøre hvad du har brug for. Jeg forklare hvordan.
  • Pas massører, som trash talk mainstream medicin eller skubbe klassiske kvaksalveri som homøopati, afgiftning eller anti-vaccination ideologi. Jeg giver flere eksempler.

 

Jeg høre konstant fra læsere, der har været utilfredse med terapeutisk massage, og de mest almindelige spørgsmål, jeg får(langt) er:

 

Kan du anbefale en terapeut i [Indsæt ethvert sted jorden]?

 

Jeg har spurgt mig tusind gange hvis jeg kan anbefale en terapeut i Europa, Asien, Indien, Afrika, Australien helekontinenter hvor jeg kender kun mennesker, og kun tak til e-mail og Facebook og Twitter. Og , desværre, det for det meste er umuligt at besvare med spørgsmålet. Jeg har virkelig brug at vide en terapeut, længe før jeg er parat til atanbefale hans eller hendes tjenester… og jeg ikke kender dem, hvis ikke har været deres bord et par gange. Selv lige heri Vancouver jeg knap nok kender nogen terapeuter godt. Og selv hvis jeg vidste, de ville snart blive for travlt til at tagenye patienter (eller de bevæger sig, eller de går på Pension).

 

Problemet: god Massageterapi faktisk er utrolig svært at finde

 

Massageterapi er ligesom pizza: selv når det er slemt, det er rigtig god. Men når du er i smerte og du virkelig har brug forkompetent hjælp, dine standarder , og du begynder at bemærke, at en masse af såkaldte terapeutisk massage er lidtfragmentariske.

 

Fra 2001 til 2010 stillede jeg systematisk patienter hvorfor de forlod tidligere massører. Forsøget fortsætter ikorrespondance med læsere i dag. Jeg har hørt det hele. Overdreven pres er det mest almindelige problem, og massage,der er kun “skin deep” og utilfredsstillende er en tæt andenplads. (Se pres spørgsmålet i Massageterapi for mere om det).

 

Den mest almindelige årsag til patienter forlade massage terapeuter er “for meget pres.” Den anden mest almindelige?“Ikke nok pres.”
Men jeg har også hørt en litani af grundlæggende problemer med kundeservice. Du har hørt om “bedste praksis”en smuleaf et buzzword i de sidste par år. , er disse nogle værste praksis i Massageterapi. For eksempel:

 

“Han tilbragte de hele tiden taler, for det meste fortæller historier med masser af håndbevægelser. Jeg vil vædde, i enhel time, han tilbragte mindre end 50% af tiden med hænderne faktisk min krop. Desuden var han en midaldrendemand, og hans emne-of-the-dag var, hvordan han var følelse frustreret, fordi han var stadig tiltrukket af unge kvinder. Godsorg!”
“Jeg havde været tre gange allerede, og hver gang hun ignorerede hvad jeg bad hende om at arbejde . Fjerde gang jeggik, fortalte jeg hende at jeg følte mig frustreret over det, og at jeg virkelig ikke ønsker at arbejde min nedre del afryggen, men ønskede i stedet arbejde mine skuldre. Jeg var klar. Skuldre. Ikke tilbage. Ingen nedre ryg, venligst. Derefterbegyndte hun massage med 15 minutters arbejde min nedre del af ryggen. Jeg blev PAF, jeg ikke engang sige noget.Hvad siger du til nogen sådan?”

You may also like